Biblioteca Mihai Eminescu dă startul unui nou proiect cultural de amploare

biblioteca judeteanaBiblioteca Mihai Eminescu dă startul unui nou proiect cultural de amploare. Este vorba despre proiectul intitulat Academia Hiperboreană prin care instituția dorește să  cultiveși să dezvolte pasiunile oamenilor.

Dacă aveți idei pe care le simțiți importante și pe care doriți să le faceți cunoscute într-o manieră directă marelui public,  vă așteptăm să vă alăturați demersului nostru și să dați consistență unei  inițiative importante pentru acest oraș și poate chiar pentru țară. Contactul și colaborarea cu profesioniști din diverse domenii va fi, neîndoielnic, o experiență majoră în dezvoltarea personală a fiecăruia dintre dumneavoastră”, spune directorul Bibliotecii Mihai Eminescu Botoșani.

like facebookPractic, proiectul ar continua o tradiție în domeniul dezvoltării personale pentru că de 4 ani, tot aici, în fiecare vară, se desfășoară proiectul Bibliovacanța. În acest sens, conducerea Bibliotecii Mihai Eminescu aduce la cunoștința botoșănenilor faptul că așteaptă CVurile botoșănenilor care doresc să-și aducă în mod de voluntariat contribuția la acest proiect. Astfel, sunt căutate pentru moment, persoane pentru compartimentul științific.

Vârsta recomandată aici este cuprinsă între 25 și 35 ani, studiile ar fi de preferat să fie superioare sau macăr în curs. Domeniile pentru care se caută specialiști sunt sociologie, psihologie, antropologie, filozofie, istorie, etnologie/mitologie, pedagogie, fizică, matematică, biologie, drept, arhitectură și arte vizuale. Persoanele care doresc să contribuie la dezvoltarea acestui proiect trebuie să fie pasioante de noutate, să aibă înclinații către cercetare, să-i placă să lucreze în echipă, să aibă abilități oratorice, să nu aparțină vreunui partid politic și să aibă disponibilitate de lucru cica trei ore pe lună.

Profilurile căutate pentru echipa tehnică sunt programator calculator, creator filme documentare și de animație și profesionist cu experiență în sonorizare și multimedia.  Persoanele care simt că se potrivesc  unuia dintre aceste profiluri și care doresc să contribuie pe bază de voluntariat la dezvoltarea acestui  proiect sunt invitate să ne contacteze la sediul central al bibliotecii (str. Calea Națională nr. 64, tel 0231 514686), persoană de contact: bibliotecar Moldovanu Iulian  ([email protected]).

 

One thought on “Biblioteca Mihai Eminescu dă startul unui nou proiect cultural de amploare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *