Acoperiţi de deşeuri! Mii de pungi de plastic au invadat mai multe gospodării din bariera Suliţa

gunoaie pe gardurile caselor- Botosani 4Locatarii unui cartier din municipiul Botoşani trăiesc un adevărat coşmar. Gospodăriile acestora au fost invadate de mii de pungi din plastic. Deşeurile provind de la groapa de gunoi a municipalităţii, iar vântul din ultimele zile a „ornat” gardurile, copacii şi casele din bariera Suliţa cu cantităţi impresionante de pungi.

like facebookGroapa este administrată de societatea comercială Urban Serv, al cărei director, Simion Drelciuc, susţine că ştie problema, însă nu are cum să o ţină sub control. El spune că trimite lucrătorii unităţii pentru igienizarea zonei, însă acest lucru nu se cunoaşte.

Pungile se întind pe o rază de peste jumătate de kilometru, peisajul creat fiind unul dezgustător. La imagine se adaugă mirosul insuportabil din zonă, dar şi numărul mare de ciori care „survolează” perimetrul gropii de gunoi.

gunoaie pe gardurile caselor- Botosanigunoaie pe gardurile caselor- Botosani 3gunoaie pe gardurile caselor- Botosani 1gunoaie pe gardurile caselor- Botosani 2

One thought on “Acoperiţi de deşeuri! Mii de pungi de plastic au invadat mai multe gospodării din bariera Suliţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *