Forţa Civică trimite două propuneri pentru alegerile europarlamentare

Organizaţia judeţeană a partidului Forţa Civică a propus spre validare doi candiaţi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare. Preşedintele organizaţiei Cristian Roman a precizat că partidul este singurul care a pus criterii serioase de selecţie. Printre acestea se numără lipsa faptelor din cazierul judiciar, colaborator cu securitaea şi anchetarea de către organele penale.

daniel botezatu forta civicaCele două propuneri sunt Oana Elena Saucă, noul preşedinte al organizaţiei de tineret al partidului, şi Daniel Botezatu, vicepreşedinte al organizaţiei.

like facebook„Sperăm măcar unul dintre ei să se afle pe listă, va conta şi influenţa politică a organizaţiei. Organizaţia din Botoşani este una dintre cele mai puternice. Partidul Forţa Civică ar putea avea două locuri eligibile, însă sunt discuţii privind o listă comună cu Mişcarea Populară”, a afirmat Cristian Roman.

La rândul său, Daniel Botezatu, a precizat că nu se va îmbăta cu apă rece şi nu se aşteaptă la un loc eligibil, însă important este să fie pe listă un botoşănean.

elena sauca forta civica

One thought on “Forţa Civică trimite două propuneri pentru alegerile europarlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *