Gheorghe Vâzdoagă: Bâlciul şi iarmarocul este la Consiliul Local Botoşani

Gheorghe vazdoagaSecretarul executiv al PSD Botosani, Gheorghe Vazdoaga, sustine ca atmosfera din Consiliul Local este una de balci, creata de unii consilieri. Vazdoaga a spus ca si el a fost o voce in Consiliu Local in mandatul trecut, insa, sustine el, nu a jignit niciodata pe nimeni si nici nu a atacat Executivul Primariei.  El sustine ca acei consilieri (nr. din PDL) strica imaginea CL.

 like facebook

 Atmosfer din CL care este una de balci. Modul cum se discuta acum in CL ma face sa-mi fie rusine. Se poate face opozitie, dar dand dovada de bun simt, respect fata de aceasta institutie, care este un for legislativ local care trebuie respectata. Si asa nu avea o imagine prea buna Consiliul Local. Daca s-ar face un sondaj, balciul si iarmarocul este la CL. Probabil ca unii au piedut foarte mult si nu pot suporta. Acum se practica altceva: sunt atacati oamenii, nu ideile, nu principiile nu propunerile. Trebuie un pic de respect„, a spus Vazdoaga.

2 thoughts on “Gheorghe Vâzdoagă: Bâlciul şi iarmarocul este la Consiliul Local Botoşani

  1. serios ma? si ai vorbit cu cosminel andrei despre asta? lui portariuc i-ai SUGErat sa nu mai fie asa arogant? el isi da seama ca peste doi ani va fi nimeni? eventual ii gasiti un colegiu sigur si iar isi va bate joc de oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *