Băut, a ieşit cu maşina din parcarea unui bar şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar

politie accident de orice fel (6)Ghinion pentru un botoşănean care a ieşit băut dintr-un bar şi s-a urcat la volan. Joi seară, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesitată cu privire la faptul că pe Calea Naţională din municipiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicaţi s-ar afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism şi efectua o manevră de mers înapoi pentru a ieşi din parcarea unui bar, un bărbat de 44 ani, din municipiul Botoşani nu s-a asigurat corespunzător, împrejurare în care a acroşat un autoturism care circula regulamentar pe Calea Naţională.

În urma producerii accidentului nu au rezultat victime.

like facebook

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea reţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, faţă de conducătorul auto s-a dispus măsura reţinerii permisului de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *