Patroni reclamaţi de angajaţi la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Vezi motivul!

itm BotosaniBotoşănenii continuă să îşi reclame şefii la Inspectoratul Teritorial de Muncă de încălcarea legislaţiei. Zeci de salariaţi au reclamat că nu le plătesc salariile la timp sau îi ţin peste program. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, cele mai multe sesizari au fost formulate de către botoşănenii care lucrează în prestări servicii, construcţii, confecţii, comerţ, producţie.

like facebook

 Numai în luna ianuarie au fost înregistrate un număr de 45 de sesizări. Neacordarea drepturilor salariale, nerespectarea timpului de muncă, neplata orelor suplimentare,  muncă fără forme legale, nerespectarea prevederilor HG 500 – privind Registrul General de Evidenta al Salariaţilor sunt principalele aspecte sesizate.

5 thoughts on “Patroni reclamaţi de angajaţi la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Vezi motivul!

  1. si cand vine controlul de la ITM, patronul da o mica atentie…apoi angajatul este concediat..
    e foarte simplu si corect pt Romania

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cum explicati prezenta la servici in unul din magazinele noastre din botosani de la ora 7 am pana la 19 pm? Si pontajul facut la sfarsitul lunii suna cu totul altfel. Mita fata de cei de la ITM sa traiasca !!!!!!! Chiar nu exista pic de respect fata de om, sunteti mai rai ca animalele,rusine sa va fie.

  3. ” Cetatean ” este complet afon si paralel cu subiectul. Lucrez la o firma de amenajari interioare si vreau sa va spun ca in loc de 8 ore lucram 10-12 ore in functie de punctul de lucru iar salariul nu l-am luat din luna decembrie. de lucru a fost in prostie; motivatia patronului este „nu mi-au dat astia banii”. Decembrie,ianuarie, inceputul lui februarie ,dar cei la care trebuie sa platesti facturi si rate nu sint interesati de situatia ta.

  4. CEI DE ITM SUNA LA PATRON VEZI CA VIN LA TINE SCENARIUL E PRAGATIT MUNCITORUL DAT AFARA , EXECUTAT IN STIL CoMUNIST! CEL DE LA ITM VINE ULTERIOR SI TRAGE MALAIUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *