Autorul tâlhăriei de la Zlătunoaia, soldată cu moartea victimei, arestat preventiv

retinut talharie zlatunoaia botosani1Autorul tâlhăriei de la Zlătunoaia, soldată cu moartea victimei, a fost arestat preventiv, miercuri, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoşani. Magistraţii au dispus arestarea preventivă a lui Mugur Mărgean, de 27 de ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă Mărgean pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată urmată de moartea victimei”.

S-a reţinut că, în seara zilei de 1 februarie 2014, în jurul orelor 20:00, în apropiere de Halta CFR Zlătunoaia, inculpatul a acostat o persoană de sex feminin asupra căreia a exercitat acte de violenţă, deposedând-o de un telefon mobil şi o pereche de cizme. În urma leziunilor suferite şi a condiţiilor atmosferice, victima a decedat”, susţin procurorii.

like facebookAutorul a fost eliberat din închisoare pe 17 ianuarie, unde a fost condamnat pentru furt şi tâlhărie.

2 thoughts on “Autorul tâlhăriei de la Zlătunoaia, soldată cu moartea victimei, arestat preventiv

  1. bai prostane nu ai putut sa mergi la primar ca sigur gaseai multi bani si ne faceai si noua o favoare.ai omorat o femeie pt un tel si o pereche de cizme?sper sa ai o viata grea in puscarie si sa mori in chinuri,puscarie e prea usoara pt tine esti un retardant mintal si un distrus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *