Flutur: În Primăria Botoşani nu mai era nimeni să îl ancheteze pe Eugen Ţurcanu, în afară de Cosmin Andrei?

Catalin Flutur la sediul PDL BotosaniFostul primar al Botoşaniului, liderul PDL, Cătălin Flutur, consideră absurdă desemnarea viceprimarului Cosmin Andrei în funcţia de preşedinte al Comisiei de disciplină care îl anchetează pe directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, democrat- liberalul Eugen Ţurcanu.

Flutur spune că Andrei este implicat direct în scandalul cu Ţurcanu şi nu ar fi avut dreptul să în ancheteze disciplinar pe acesta.

like facebookÎn Primăria Botoşani, nu mai era nimeni care să conducă Comisia de disciplină. Puteau să pună administratorul public, director la dezvoltare, director la programe, la achiziţii, dar nu o persoană direct implicată. Este imoral ca preşedintele comisiei să fie domnul Andrei”, a afirmat Flutur, care crede că modul de constituire a comisiei este imoral.

Fostul primar spune că scandalul nocturnei este fals, el fiind un pretext pentru îndepărtarea lui Ţurcanu de la conducerea DSPSA.

Se doreşte de mai mult timp plecarea domnului Eugen Ţurcanu de acolo. O să vă prezentăm şi nişte probe care ţin, de acum, de poliţie politică. Ne mai trebuie câteva probe şi putem să ajungem la un scandal care să depăşească chiar limitele judeţului”, a mai spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *