Program româno-elveţian pe probleme medico-sociale, derulat în nouă comune din judeţul Botoşani

cadre medicale care masoara tensiune la BotosaniNouă unități administrativ- teritoriale de pe raza județului Botoșani vor fi beneficiarele unor servicii medico-sociale în cadrul unui program de cooperare elvețiano- român. Este vorba despre Programul Elvețiano- Român “Fondul Tematic Sănătate”- Componenta “Servicii medico-sociale comunitare integrate”, program finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și co- finanțat de către Ministerul Sănătății.

La această dată, a fost finalizată prima etapă și anume preselecția comunităților  care și-au exprimat intenția de a participa la acest proiect.

like facebook

 În urma procesului de preselecție, un număr de nouă comunități, din județul Botoșani, a fost selectat să participe la etapa următoare și anume etapa de instruire, având scopul de a dezvolta capacitățile necesare elaborării și implementării unui proiect de către autoritățile locale selectate.

Cele nouă comunități selectate pentru etapa de instruire sunt următoarele: Prăjeni, Coșula, Sulița, Dângeni, Văculești, Vlăsinești, Todireni, Havârna și Mihăileni.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *