Tânăr reţinut în cazul femeii găsite moartă în zona Haltei CFR Zlătunoaia

infractor retinut de politieUn tânăr, de 27 de ani, din Dorohoi a fost reţinut, după ce o femeie, de 45 de ani, a fost găsită moartă în Halta CFR Zlătunoaia. Femeia din comuna Albeşti a fost dată dispărută de familie, duminică, ea fiind găsită marţi moartă în zona haltei.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că femeia, sâmbătă, s-a deplasat în municipiul Botoșani, de unde, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, a plecat înapoi spre domiciliu, călătorind mai întâi cu o maşină de ocazie, până în localitatea Trușești şi mai apoi cu trenul, până în staţia CFR Zlătunoaia.

like facebookDupă ce au găsit cadavrul, poliţiştii au constat că femeia a fost tâlhărită, fiindu-i furat un telefon mobil şi alte bunuri, şi au început cercetările. Indiciile au dus la tânărul din Dorohoi care este acuzat în prezent de tâlhărie în formă continuată.

„Totodată, în cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *