Portariuc, nemulţumit cum s-a lucrat anul trecut la spaţiile verzi: Am cumpărat cu banii mei trei cositoare

ovidu portariuc 30ianPrimarul Ovidiu Portariuc continuă să aducă acuze cu privire la activitatea de la Direcţia de Servicii Publice Sport şi Agrement. Edilul municipiului s-a declarat nemulţumit de modul cum DSPSA şi-a îndeplinit anul trecut atribuţiile privind întreţinerea spaţiilor verzi. Portariuc susţine că a fost nevoit să cumpere cu bani din propriul buzunar trei maşini de tuns iarbă, pentru a nu lăsa oraşul în bălării.

like facebook

A trebuit să intervin personal, să vin cu bani de acasă, ca să nu las oraşul să arate cum arăta. Am cumpărat din banii mei nişte aparate de tuns iarba, pentru că cei de la DSPSA aveau alte priorităţi. Am cumpărat trei cositoare, pe care am plătit în jur de 2000 lei. Îmi era mie jenă de anumite zone care nu erau întreţinute. Ulterior, văzând cei de la DSPSA au început să se mobilizeze. Nu a fost făcut acest demers în scopul de a recupera banii. Sunt momente în care datorită birocraţiei şi modului cum decurg lucrurile, nu putem să aşteptăm să rezolvăm conflicte organizaţionale. Trebuie să acţionăm„, a spus Portariuc.

Anul acesta, municipalitatea va organiza doar o singură licitaţie pentru activitatea de plantare flori şi întreţinere spaţii verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *