Eugen Ţurcanu, sancţionat de primarul Portariuc

Eugen TurcanuŞeful Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, a fost sancţionat, miercuri, de primarul Ovidiu Portariuc în urma anchetării sale disciplinare. Ţurcanu a primit o sancţiune constând în reducerea pe o perioadă de două luni a salariului cu 5%.

like facebookMăsura a fost luată la propunerea Comisiei de disciplină, condusă de viceprimarul Cosmin Andrei, care a analizat încălcările regulamentului de ordine interioară de către directorul DSPSA.

„Este o primă fază a cercetării disciplinare. În final, se poate ajunge şi la plângere penală dacă situaţia o va impune”, a spus Ovidiu Portariuc.

3 thoughts on “Eugen Ţurcanu, sancţionat de primarul Portariuc

  1. comunistii n-aveau nici o baza legala…dar se trezeau pe ogorul lu” tat-su lu” primarele. si ce-au zis, sa-i aplicam macar 5% ca ce zice lumea de o comisie care a muncit 2 zile, a tinut si un director din treaba….nu cade bine!! asa fac mare parte din directorii si sefii de institutie psd..se cred in gradina lui tata si fac ce vor, sfidand orice lege si orice urma de bun simt!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *