Şoc pentru un dorohoian: A intrat în apartament şi a dat nas în nas cu un hoţ

Masina Jandarmerie si jandarmiUn locuitor din municipiul Dorohoi a avut parte, marţi după amiază, de un eveniment mai puţin plăcut. Când a ajuns în faţa apartamentului situată pe strada Aleea Primăverii, a găsit uşa de la intrarea deschisă şi cu semne de forţare, iar în dormitor ,,se odihnea” o persoană de sex masculin, pe care o cunoştea doar  din vedere.

Bărbatul a apelat la 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un  echipaj de jandarmi.

Oamenii legii au  identificat în apartamentul reclamantului un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în sat Cotu, comuna Copălău. Bărbatul avea pregătite câteva bunuri  cu care intenţiona să se facă nevăzut.

like facebook  În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au stabilit că, în momentul în care a fost găsit, fâptuitorul a încercat să îl agreseze pe proprietarul locuinţei, dar acesta a reuşit să fugă. În apropierea blocului, partea vătămată s-a întâlnit cu un prieten, care a anunţat telefonic jandarmii , împreună reţinându-l pe musafirul nepoftit până la sosirea forţelor de ordine„, se precizează într-un comunicat al IJJ.

Proprietarul apartamentului a depus plângere împotriva ,,vizitatorului de ocazie”, iar jandarmii, după ce au efectuat controlul corporal preventiv al acestuia, l-au condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tentativă de furt.

One thought on “Şoc pentru un dorohoian: A intrat în apartament şi a dat nas în nas cu un hoţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *