Povestea tristă a copilului de 12 ani dat dispărut

rimbu georgiana mirelaFetiţa de 12 ani care a fost dată dispărută de rude, luni, are o poveste tristă de viaţă. Locuieşte împreună cu mama ei, o mătuşă şi bunica, iar tatăl ei natural nu mai ţine legătura cu ea.

Mirela Georgiana Rîmbu a plecat luni de acasă pentru a-şi vizita unchiul, însă la întoarcere nu i-a mai răspuns nimeni la uşă.  A revenit de mai multe ori în aceeşi zi, însă nu a reuşit să intre în casă. S-a cazat la o prietenă, iar a doua zi, bunica ei şi cu unchiul au reclamat la poliţie dispariţia ei.

like facebookFata s-a întors marţi seară acasă, iar poliţiştii au deschis o anchetă privind circumstanţele dispariţiei minorei. Cercetările au făcut ca mama fetiţei să fie amendată cu 100 de lei pentru lăsarea fără supraveghere a minorului.

De asemenea s-a anunţat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care a preluat în plasament. Angajaţii instituţiei de ocrotire au declanşat, la rândul lor, o anchetă pentru a vedea dacă fetiţa poate beneficia de ocrotire în interiorul famileii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *