Liderul PNL Botoşani: Nu am solicitat niciodată nimic de la niciun coleg, mai ales de o altă culoare

florin turcanuPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că nu a solicitat niciodată sprijin de la colegii săi din alianţă în rezolvare problemelor din judeţ. Acesta a spus că nici măcar atunci când fratele său, Mihai Ţurcanu, a fost ameninţat cu demiterea de la conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor nu cerut sprijinul colegilor din PSD pentru ca acesta să fie menţinut în funcţie. Declaraţia a fost făcută după ce primarul municipiului Botoşani a cerut sprijinul liberalilor pentru preluarea Gării Botoşani, menţionând totodată că şeful PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, şi-a oferit sprijinul celor din PNL ori de câte ori a fost nevoie.

like facebook

 Eu personal nu am cerut sprijin niciodată, nici măcar când l-au dat afară pe frate-meu. Aşa că am luat-o ca atare şi i-am spus să îşi semneze demisia că aşa e în politică. De felul meu sunt un luptător şi încercă să mă lupt eu cu familia mea până la capăt. Nu am apelat şi nu voi apela niciodată, pentru că în România există legislaţii care trebuie respectate de toţi. Ce să solicităm„, a spus Ţurcanu.

Liderul PNL Botoşani a spus că nu a solicitat nici măcar ca fratele său să devină consilier al premierului Victor Ponta, după demiterea de la DSVSA.

Nu am solicitat niciodată nimic de la niciun coleg, mai ales de o altă culoare. Şi nu voi solicita, cu riscul că mor ca un piţigoi, că mă înăduş, dar nu solicit. Nu din orgoliu, din construcţia mea„, a mai spus Ţurcanu.

Preşedintele PNL Botoşani a zis că în atribuţiile sale nu există „sprijin ca să ia X sau Y gara”.

One thought on “Liderul PNL Botoşani: Nu am solicitat niciodată nimic de la niciun coleg, mai ales de o altă culoare

  1. TURCANE MINCINOS DAR TRACTOARE DE LA CALISTRU SI PORUMB DE LA PRIMARU DE CONCESTI COSTEL NAZARE NU AI CERUT SI NU AI PLATIT??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *