Peste 4.000 de maşini au fost aduse, anul trecut, în Botoşani

masini in BotosaniPeste 4.000 de maşini au fost înmatriculate, pentru prima dată, anul trecut, în judeţul Botoşani, determinând creşterea parcului auto, potrivit unor statistici prezentate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Instituţiei Prefectului Botoşani.

În 2013, au fost depuse peste 8.600 de dosare în vederea înmatriculării vehiculelor, însă aproximativ 4.000 de maşini au fost înmatriculate pentru prima dată.

like facebookAstfel, numărul vehiculelor din judeţ a ajuns astfel la 64.500, în timp ce posesorii de permise sunt acum în număr de 109.250. Raportate la populaţia judeţului Botoşani, fără a exclude minorii, cifrele arată că unul din 7 botoşăneni are maşină, iar unul din 4 are şi dreptul de a conduce.

„În situaţia prezentată astăzi la nivel naţional, Botoşaniul ocupă locul 5 pe ţară ca volum de muncă.. Sunt luni în care la Serviciul de permise auto se lucrează 7 zile pe săptămână şi cu mult peste 8 ore pe zi. Le mulţumesc pentru că îşi fac datoria aşa cum trebuie şi ştiu că fac eforturi deosebite să compenseze lipsa acută de personal”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

One thought on “Peste 4.000 de maşini au fost aduse, anul trecut, în Botoşani

  1. Suntem Patria Vechiturilor.Daca cumpar masina noua platesc taxa de mediu pt.ca aceste masini aduse din UE sa poata polua.Unde sunt facilitatile pt.cumpararea de masini noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *