Preşedintele PMP, Mihai Ţâbuleac: Ne propunem un scor cu două cifre la europarlamentare

Mihai Tabuleac, presedinte PMP BotosaniPreşedintele Partidului Mişcării Populare (PMP) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, este convins că PMP va realiza un scor „cu două cifre la alegerile europarlamentare”. El spune că obiectivul PMP de 10% este uşor de atins, dat fiind că partidul are, deja, în sondaje 6%, în condiţiile în care înregistrarea la Tribunalul Bucureşti a avut loc abia pe 29 ianuarie.

„E clar că reprezentăm un proiect bun, în care oamenii trebuie să aibă încredere. E clar că ne-am născut dintr-o nevoie reală a societăţii româneşti şi avem toate speranţele că 25 mai 2014 va însemna un examen pe care noi îl vom trece cu succes”, a spus Ţâbuleac.

like facebookPotrivit acestuia, partidul are deja peste 1.300 de membri în Botoşani şi va avea, până la alegeri, filiale în toate comunele, oraşele şi municipiile judeţului.

2 thoughts on “Preşedintele PMP, Mihai Ţâbuleac: Ne propunem un scor cu două cifre la europarlamentare

  1. IUBIM P-M-P=partidul marinarului prezdential. SUNT CEI CARE IN 2010 AU TAIAT SALARIILE CU 25%,CAND SAU SINUCIS OAMENI???AU CRESCUT TVA LA 24%,CA SA AIBA DE UNDE LUA RETURNARI DE t.v.a.,AU TAIAT PENSIILE,IAR PENSIONARI NU AU PLATIT RATELE SI SAU SINUCIS?????????AU APLICAT NEPOTISMUL EBA EUROPARLAMENTARA,ETC., DL TABULEAC CE O SA SPUNETI BOTOSANENILOR,CA NU ESTE ADEVARAT. ATENTIE LA P-M-P=PARTIDUL MERELOR PADURETE,FERITI-VA CAPUL,TREZITI-VA???????

  2. Cineva imi traducea titlulPMP – Partidul Mincinosilor Politici.Nu am auzit sa fi fost o sedinta de alegeri(a fost facuta pe sestache sa fim surprinsi)De ce nu comunicati cine face parte din conducere sa stim care sunt traseistii.Alergati dupa noi ciolane dar sper ca alegatorii sa nu se mai prezinte la vot intorcan spre dvs. partea pe care o meritati,cea dorsala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *