Judeţul rămâne fără apă, două zile, în luna martie. Vezi motivul!

apa intreruptaLocuitorii judeţului Botoşani vor rămâne fără apă, luna viitoare, timp de două zile. Anunţul a fost făcut, miercuri, de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care a declarat că se impun schimbarea unor vane la Staţia de tratare a apei de la Cătămărăşti.

like facebook

 O să mai oprim apa două zile în martie pentru înlocuirea a două vane din Cătămărăşti, şi după aceea şi apa o să fie mai curată şi o să oprim şi pierderile„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Judeţul rămâne fără apă, două zile, în luna martie. Vezi motivul!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    BUNA ZIUA,
    Referitor la articolul de mai sus si la faptul ca ,se spune:o sa oprim si pierderile,doresc si eu sa adresez o intrebare d-lui TURCANU:
    locuiesc intr-un bloc din Botosani(precizez ca:NU AVEM CAZURI SOCIALE IN BLOC!) unde apar luna de luna diferente la consumul de apa pe scara(am luat lista cu ce a declarat fiecare apartament(si am constatat cu stupoare ca in apartamente in care locuiesc 6 persoane -luna trecuta au declarat 0-ZERO mc-in timp ce noi vedem zilnic rufe la acel balcon);am dat cate un exemplar la fiecare apartament(binenteles la cei care au deschis usa) si nimeni nu a venit sa spuna sa ne sfatuim sa vedem cei de facut.
    Acum va intreb si eu CEI DE FACUT IN ACEST CAZ-DE VECINI INDIFERENTI CU CEEA CE PLATESC?EU NU MAI VREAU SA PLATESC PENTRU ALTII!(NEMAIPUNAND LA SOCOTEALA CA NU STIM CATE PERSOANE LOCUIESC LEGAL PE SCARA!(Deoarece CARTEA DE IMOBIL ESTE ,SE PARE CEVA DE DOMENIUL TRECUTULUI SI CONTRACTE LEGALE DE INCHIRIERE FAC DOAR FRAIERII-NU-I ASA?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *