Primăria Botoşani obligă şoferii să încalce Codul Rutier

masini parcate pe strada Marchian BotosaniPrimăria municipiului Botoşani pune şoferii în situaţia de a rămâne fără permis şi de a fi amendaţi. Şi asta din cauza faptul că strada Marchian nu a fost curăţată de zăpadă, iar maşinile parcate pe partea dreaptă (în sensul Cuza Vodă- George Enescu), la un metru de bordură, îi determină pe şoferi să treacă dincolo de linia dublă continuă care separă benzile de mers şi să circule pe contrasens.

like facebookPotrivit Codului Rutier, încălcarea dublei linii continue este sancţionată cu suspendarea permisului pentru două luni şi aplicarea unei sancţiuni contravenţionale.

masini parcate pe strada Marchian din BotosaniPoliţia Rutieră a sesizat şi ea Primăria Botoşani cu privire la situaţia de pe Marchian, cerând curăţarea străzii.

De asemenea, poliţiştii de circulaţie au aplicat mai multe sancţiuni pentru parcările neregulamentare.

masini parcate pe strada Marchian- Botosani

4 thoughts on “Primăria Botoşani obligă şoferii să încalce Codul Rutier

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pe Calea Nationala 60 exista o parcare ad hoc unde de 2-3 luni sunt parcate mai multe masini masini desi este un indicator de oprire interzisa si de ridicare . De ce nu isi fac treaba politisti. Alo, conducerile politiilor, cat dureaza parcarea acestor masini pe domeniul public?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *