Primarul Portariuc: Membrii comisiei de disciplină au fost ameninţaţi de directorul DSPSA

eugen turcanuEugen Ţurcanu, directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement, s-a aflat, miercuri, din nou in fata Comisiei de disciplina. El a adus niste documente suplimentare si urmeaza sa afle daca va fi sanctionat sau nu in cinci zile. Decizia finala cu privire la acest caz va apartine, insa, primarului Ovidiu Portariuc.

Am avut a doua infatisare in ceea ce priveste cercetarea disciplinara a lui Eugen Turcanu.Dumnealui a adus o serie de documente, care au fost depuse la comisie. Cercetarea s-a incheiat si urmeaza sa inaintam o propunere domnului primar, care in termen de cinci zile va lua o decizie in acest sens. Va mentine decizia comisiei sau poate fi impotriva acestei propuneri„, a spus Cosmin Andrei.

like facebook

 Eugen Turcanu a acuzat faptul ca pe timpul cercetarii a fost filmat de un reprezentant al Politiei Locale.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus ca ar putea sa mai fie infiintata inca o echipa care sa ancheteze cazul, intrucat pe parcursul anchetei Turcanu a facut alte abuzuri. El a spus, de asemenea, ca inregistrarea a fost facuta pentru obiectivitate si corectitudine.

Pe parcursul derularii, dansul  a facut si alte abuzuri prin declaratii publice. Am solicitat si de la Agentia Nationala de Integritate un punct de vedere privind starea de incompatibilitate si asteptam. Mai dureaza. O parte din colegi au fost amenintati direct de domnul Turcanu, iar unii au refuzat sa faca parte din comisie din acest motiv„, a spus edilul municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *