Încasările la apă au crescut. Motivul: funcţionarii de la Nova Apaserv au fost trimişi în teren

Nova ApaservFunctionarii de la Nova Apaserv, scosi din birouri si trimisi in teren la incasari. Masura a fost luata de conducerea societatii la jumatatea lunii ianuarie, in vederea cresterii incasarilor. Functionarii au program de teren dupa ora 14,00. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca acest lucru a inceput sa dea roade, iar in teren ies implicit sefii de la operatorul de apa.

Am criticat foarte mult acesta societate si echipa care o conduce. Vreau acum sa ii felicit, iar lucrurile se cunosc in cifre. Incasarile au crescut, pierderile au scazut si multi consumatori care foloseau alte solutii pentru a-si aproviziona unitatile si locuintele au fost prinsi. Au platit 2 miliarde lei din datorii restante si sunt convins ca societatea va plati datoriile pe care le-a asumat„, a spus Turcanu.

like facebook

 Pentru ca incasarile sa creasca si la nivelul localitatilor din mediul rural, societatea va mai angaja din primavara cititori-incasatori. 

 

One thought on “Încasările la apă au crescut. Motivul: funcţionarii de la Nova Apaserv au fost trimişi în teren

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Rugamintea mea e alta LA CE NUMAR DE TELEFON, SA SUN SA POT DA UN INDEX ??? Sau toti functionarii sunt trimisi pe teren ??? Am cateva luni bune de cand sun la SC NOVA APA SERV, pentru a da index-ul telefonic si nu raspunde nimeni !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *