150 de membri ai PDL din Botoşani vor participa la mitingul de la Bucureşti

alegeri pdl Aproximativ 1.200 de membri PDL din organizaţiile regiunii de nord-est vor participa, sâmbătă, la Bucureşti, la mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei de PDL pentru „apărarea statului de drept, scrie Mediafax.

Vicepreşedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat că la acest miting vor participa aproximativ 1.200 de membri PDL din organizaţiile partidului din această regiune.

El a spus că din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ vor participa câte 150 de membri, iar din organizaţiile Bacău, Iaşi şi Vaslui, câte 250 de membri, participanţii la miting urmând să ajungă la Bucureşti cu autocarele.

Potrivit unui comunicat al PDL Suceava, Partidul Democrat Liberal organizează, sâmbătă, în Piaţa Revoluţiei, un miting naţional pentru apărarea statului de drept la care sunt invitaţi să se alăture toţi cetăţenii care simt că ţara este pe un drum greşit.

Sursa citată arată că protestatarii vor să arate guvernării USL necompetente că românii s-au săturat de minciunile şi de ipocrizia cu care administrează ţara.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, sâmbătă, la Braşov, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Colegiului Director, că a fost stabilită strategia pentru alegerile europarlamentare, urmând ca sâmbăta viitoare să fie organizat un miting în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti.

3 thoughts on “150 de membri ai PDL din Botoşani vor participa la mitingul de la Bucureşti

  1. POATE AU PLECAT SA PROPUNA SA SE TAIE DIN NOU PENSIILE ? CRED CA ASTIA SUNT CEI CU FIRME GEN HSR CARE SAU DUS LA BUCURESTI DIN CEI CARE AU PIERDUT CIOLANUL NU MAI POT FURA APA DIN RETEA , NU AU AUTORIZATII PENTRU CONSTRUCTIA DIN PARC???

  2. Trebuia PDL-ule sa nu uiti cand ai fost la putere ca poti sa ajungi praf si pulbere candva. Din cauza voastra au ajuns lighioanele astea din USL la putere. SA FALIMENTATI BINEEEEE !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *