Zăpadă de peste 2 metri pe unele drumuri din judeţ, verificate de prefect

costica macaleti zapada marePrefectul Costică Macaleţi a verificat marţi dimineaţă modul în care s-a acţionat pentru deszăpezirea arterelor rutiere din nordul judeţului, pe traseul Botoşani – Darabani – Rădăuţi Prut – Coţuşca – Săveni. Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu a constatat că drumurile naţionale sunt circulabile, fiind instituite două restricţii de tonaj pe tronsoanele Hudeşti – Darabani şi Darabani – Păltiniş, măsura fiind luată şi pe unele drumuri judeţene.

like facebook

Pe ansamblu, prefectul Costică Macaleţi a putut să vadă că activităţile de deszăpezire s-au derulat într-un ritm bun, date fiind troienele de peste 2 metri ce s-au format din cauza viscolului din zilele trecute.

zapada mare„Am luat legătura cu toate primăriile de pe traseu şi sunt convins că eforturile făcute în aceste zile sunt considerabile. Mulţumesc domnilor primari, direcţiei de drumuri judeţene, celei de drumuri naţionale, dar şi structurilor Ministerului Afacerilor Interne care s-au implicat în acţiunile întreprinse pentru  depăşirea cu bine a acestui episod de viscol”, a concluzionat prefectul Costică Macaleţi.

 

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *