Evaluarea vicepreşedinţilor CJ se finalizează săptămâna aceasta. Sorescu: Nu am emoţii

gheorge sorescu paul paval si radu judeleVicepreşedinţii Consiliului Judeţean, dar şi administratorul judeţului vor afla vineri dacă şi-au făcut treaba pe posturile pe care le ocupă. Corpul de control al preşedintelui Florin Ţurcanu finalizează, săptămâna aceasta, misiunea de verificare a modului de îndeplinire a atribuţiilor delegate către cei trei şefi din CJ, respectiv vicepreşedinţii Gheorghe Sorescu şi Paul Pavăl şi administratorul Radu Judele. Gheorghe Sorescu a spus că nu are emoţii cu privire la rezultatul evaluării.

like facebook

 În fişa de lucru, la atribuţii se spune: Pentru realizarea atribuţiilor de coordonare pentru vicepreşedinţi şi administratir public, se instituie forma de lucru şedinţă operativă. Deci ăsta este modul în care eu fac coordonarea activităţilor. Eu şedinţe operative am făcut, iar singura chestiune pe care recunosc că nu am făcut-o este că nu le-am înregistrat. Când eram mai tânăr eram mai emotiv, dar anii au trecut şi nu mai sunt atât de emotiv. Am acumulat mai mult stres„, a afirmat Sorescu.

Controlul a început pe 7 ianuarie şi se finalizează pe 7 februarie. Corpul de control va verifica, în continuare, activitatea directorului de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri.

One thought on “Evaluarea vicepreşedinţilor CJ se finalizează săptămâna aceasta. Sorescu: Nu am emoţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *