Municipalitatea vrea să ia în administrare Gara Botoşani

gara botosani3Primarul Ovidiu Portariuc va face demersuri la Ministerul Transporturilor pentru preluarea Gării Botoşani în administrarea municipalităţii. Edilul se va deplasa, joi, la Bucureşti, pentru a discuta acest aspect cu oficialii din minister şi, spune el, va solicita şi sprijinul colegilor din PNL.

Portariuc crede că acest obiectiv ar fi mult mai bine gestionat dacă ar trece în administrarea Primăriei.

Dacă va rămâne iar în administrare la nivel central, vom avea supriza ca în câţiva ani să se degradeze, să arate nu ca o gară europeană. Avem în strategie să o includem în planul de turism. Ministrul este liberal şi sper să avem înţelegere„, a spus Portariuc.

like facebook

 El a afirmat că administrarea clădirii ar presupune cheltuieli minime de întreţinere, dar beneficiile ar fi mult mai mari.

Pe această bază putem gândi şi toată strategia de transport, inclusiv prin introducerea acelui tren Botoşani-Bucureşti. Acum nu este legătură directă„, a mai spus Portariuc.

3 thoughts on “Municipalitatea vrea să ia în administrare Gara Botoşani

  1. Daca toate aceste unitati aflate in subordinea Primariei ar avea angajati competenti cu salarii controlate , atunci veniturile ar putea fi folosite pentru investitii si servicii de calitate. Acum apa, locativa, urban serv, modern calor maresc preturile pe spinarea oamenilor si isi fac salarii nesimtite. Cu ce drept? Se anagajeaza o multime de oameni care nu fac nimic pe banii nostri. Le platim si pierderile de apa, de caldura de ce?, de ce?
    sa le facem salarii frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *