Ancheta disciplinară în cazul lui Ţurcanu continuă şi miercuri: A fost o execuţie în stil comunist

eugen turcanu 1Directorul Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement se va afla si miercuri in fata Comisiei de Disciplina. Viceprimarul Cosmin Andrei sustine ca „ancheta” disciplinara va continua inca o zi, la cererea lui Eugen Turcanu, care a cerut sa mai prezinte niste inscrisuri. Cosmin Andrei, care este si presedintele comisiei, a spus ca  rezultatele vor fi aduse la cunostinta publicului dupa incheierea cercetarii disciplinare.

Turcanu a ajuns in fata Comisiei de disciplina dupa ce a prezentat in presa documente interne.

like facebookComisia de disciplina a facut obiectul cercetarii, urmare a prezentarii in presa a unor documente care au stat la baza unui contract, documente care au fost scoase din institutie, lucru care contravine regulilor de functionare a institutiei. Aduce deservicii imaginii institutiei. Acest lucru il cercetam in aceste momente„, a mentionat Cosmin Andrei.

Directorul DSPSA a declarat, la iesirea din sala in care a fost cercetat, ca a cerut o amanare pana pe data de 10 iunie pentru a face rost de documentele necesare, lucru care nu a fost acceptat de viceprimar.

Domnul Cosmin Andrei a stabilit de la sine putere data de maine. A fost o executie in stil comunist, in care era cu intrebarile puse, ceilalti numai luau la cunostinta si consemnau. M-a intrebat , de ce am dat in presa documentele si daca am avut vreo solicitare scrisa din partea presei. A facut abstractie de alte discutii, gen achizitia frezelor pentru zapada si alte probleme. Numai subiectul acesta am fost intrebat: de ce am dat documentele in presa si daca am obtinut aprobarea sefilor ierarhici. Nici de acel contract nu m-a intrebat„, a spus  Turcanu.

El sustine ca nu mai este mult pana la o executie, asemeni anilor 60. „Poate nu suntem in anii 60 cand faceau acest lucru colegii de partid al domnului Andrei, dar mult nu mai este”, a precizat directorul DSPSA.

El a spus ca in repetate randuri a venit cu solicitari in fata primarului pentru a se retrage pe un post de executie in cadrul DSPSD, lucru care nu a fost de acord.

Pana nu demult, dansul colabora foarte bine cu mine si cu directia pe care o conduc. Lucrurile s-au stricat de cand au inceput atacurile politice„, a mai spus Turcanu.

Functie de gravitatea faptei, se poate ajunge si pana la desfacerea contractului de munca in cazul lui Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *