Trei tineri botoşăneni în cursa „10 pentru Europa”

pnl Botosani sediuTrei tineri botoșăneni s-au înscris în proiectul „10 pentru Europa”, un proiect de pre-campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, inițiat de Tineretul Național Liberal și Clubul Studenților Liberali, menit să dea șansa oricărui tânăr din aceste organizații de a fi candidat pentru o poziție de eurodeputat pe listele PNL. Principalele atribute ale proiectului sunt competiția, educația civică și implicarea politică.

Până pe data de 30 ianuarie, orice tânăr a avut ocazia de a se înscrie în concurs, pe site-ul www.10pentrueuropa.ro  și a-și expune propria viziune despre viitorul tinerilor într-o Europă unită.

like facebook

 Din cei 52 de candidați înscriși în toată țara, trei fac parte din Organizația de Tineret a PNL Botoșani. Este vorba despre George Turcu- student, Elena Roznov- profesor de engleză și Sebastian Borș- tânăr întreprinzător. Toți trei au nevoie de susținere, în primul rând din partea botoșănenilor, astfel că oricine poate să îi voteze până pe data de 15 februarie 2014, accesând pagina oficială www.10pentrueuropa.ro.

La Botoșani, pe 26 ianuarie 2014 a avut loc lansarea oficială a proiectului “10 pentru Europa”.

 Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *