Şcolile şi grădiniţele, îngropate în zăpezi

scoala 7 botosani iarnaŞcolile şi grădiniţele din municipiul Botoşani sunt îngropate în zăpezi, iar, în ciuda vacanţei elevilor, autorităţile locale nu intervin pentru curăţarea căilor de acces şi a curţilor acestora.

Un cititor BotosaniNews a sesizat că există pericolul ca, la începerea şcolilor, zăpada din incinta unităţilor de învăţământ să fie foarte mare.

like facebook„Acum, cât este vacanţă şi copiii nu vin la şcoală, nu intervine nimeni. Atunci, elevii vor înota prin zăpadă sau, eventual, vei vedea muncitorii de la deszăpezire lucrând printre copii„, se arată în mesajul trimis de cititorul respectiv.

Părinţii acuză că nu sunt curăţate nici aleile de acces către şcoli, cum este cea de la Şcoala 7, dar nici curţile unităţilor de învăţământ.

2 thoughts on “Şcolile şi grădiniţele, îngropate în zăpezi

  1. Asta dovedeste pentru a nu stiu a cata oara incompetenta conducerii actuale de la primarie – si nu numai. Au pretentii sa fie votati dar nu fac nimic pentru cetateni. RUSINE sa le fie. Oare cred ca vom fi orbi la nesfarsit? Vin alegerile si cred ca atunci ii vom penaliza si noi.

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cu trecerea timpului unii dintre concetatenii nostri au devenit extrem de ipocriti, au ajuns sa dea vina pentru orice problema pe primar, pe consilierii locali pe orice alta institutie si in aceste conditii ma intreb, ca simplu cetatean al acestei urbe si parinte al unui copil care invata la scola 7: domnilor unde ne este simtul civic, de ce trebuie sa vina primarul, consilierii locali sa ne curate zapada din fata portii? Pe vremuri, si cei mai in varsta stiu, lucrurile astea erau facute de fiecare dintre noi si nu se plangea nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *