Monden! Botoşăneanca Cristina Ciobănaşu din Lala Band a primit încă un trandafir roşu de la iubitul ei celebru. Tânăra face cursuri de televiziune cu dispensă!

LaLa Band - Simona Vijan (11)Botoşăneanca Cristina Ciobănaşu, născută la Vorona, ajunsă celebră datorită trupei Lala Band şi a serialului „Pariu cu viaţa”, a marcat începerea sezonului iubirii alături de iubitul ei, Vlad Gherman, care îi este partener şi în serialul amintit, precum şi în cel nou început pe Acasă TV „O nouă viață”.

like facebookCei doi au cântat în concertul formației din care fac parte, intitulat „Forever Love”, iar Vlad nu a uitat de tradiția pe care o au de a-i oferi iubitei lui, chiar în timpul concertului, un trandafir roșu. Gestul este unul pe care cei doi îl fac la fiecare concert pe care Lala Band îl susține cu ocazia spectacolelor dedicate sărbătorii de Valentine’s Day din această lună. Cei doi îndrăgostiţi s-au arătat extrem de bucuroşi de atmosfera de la concert.

Am avut emotii, pentru ca ne doream sa fie totul perfect, insa a iesit fix cum ne-am imaginat! A fost o atmosfera minunata, oamenii au reactionat foarte frumos, au cantat alaturi de noi, au dansat si s-au simtit bine. Ii multumim lui Bubu ca si-a amanat plecarea la Boston, special ca sa fie alaturi de noi in cadrul acestui concert si inginerilor nostri de sunet pentru ca, desi am cantat in mall, sunetul a fost exceptional!, au spus Criss si Vlad. Ambii au fost incluşi în noul serial tv care a început deja la Acasa tv, „O noua viata”.

În afară de serialul tv de la Acasa tv, botoşăneanca Cristina Ciobănaşu s-a înscris şi la cursuri de prezentatori tv şi asta în ciuda vârstei pe care o are. La cursurile predate de Teo Trandafir, vârsta minimă este de 18 ani, iar Criss nu are decât 17, dar a fost primită cu dispensă de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *