Portariuc, făcut mincinos notoriu în şedinţa de Consiliu Local

portariuc la clConsilierul local Florin Ghiorghita, adus la disperare de primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a rabufnit in sedinta de luni de Consiliu Local, dupa ce edilul municipiului a spus ca va trebui sa taie din salariile oamenilor si de la asistenta sociala pentru a da bani echipei de fotbal. Florin Ghiorghita a venit cu un amendament la bugetul pe 2014, privind alocarea a inca 300.000 lei pentru FC Botosani pe langa cei 800.000 lei alocati, amendament votat.

Ori nu intelegeti bugetul, ori sunteti un mincinos notoriu. Consilierii au votat un amendament si le-am spus de unde sa ia acei bani. Va solicit public sa va cereti scuze pentru o declaratie mincinoasa„, i-a spus Ghiorghita lui Portariuc.

Acelasi consilier l-a atacat pe primarul Ovidiu Portariuc la un proiect propus de acesta privind infiintarea unei asociatii umanitare in subordinea CL. Ghiorghita a spus ca Portariuc vrea sa faca aceasta fundatie pentru ca PSD sa dea ajutoare oamenilor din bani publici.

like facebook

 Ori va faceti prost. Sunt niste consideratii de prost gust care ma scarbesc„, i-a mai spus consilierul local.

Primarul a cerut o minima decenta din partea consilierului PDL si i-a solicitat presedintelui de sedinta sa gestioneze mai bine sedinta.

Nu pot sa asist la insulte, la jigniri. Nivelul discutiei a atins un nivel mult prea jos intr-o sedinta CL. Ar trebui o minima decenta„, a spus Portariuc.

One thought on “Portariuc, făcut mincinos notoriu în şedinţa de Consiliu Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *