Corneliu Furtună cere sancţionarea directorului Filarmonicii Botoşani. Vezi motivul!

liviu buiuc filarmonicaConsilierul local Corneliu Furtuna a cerut, luni, primarului Ovidiu Portariuc sa il sanctioneze pe directorul interimar al Filarmonicii Botosani, Liviu Buiuc, dupa ce acesta a intrerupt luna trecuta un concert pentru a-si spune nemultumirile legate de institutia pe care o conduce. Furtuna a spus ca asa ceva nu se intampla niciunde in tara sau lume.

like facebook

 Sa ne rupa concertul pentru a-si spune punctul sau de vedere…Sa-i dati un avertisment. Nu se poate ca fiecare sa iasa intr-un moment festiv si sa spuna ce a visat asta noapte„, a spus Corneliu Furtuna.

One thought on “Corneliu Furtună cere sancţionarea directorului Filarmonicii Botoşani. Vezi motivul!

  1. Bai Corneliu, si tu ai ajuns sa ai glas? la cite concerte ai fost tu in viata ta de-ti permiti sa vorbesti despre Buiuc care este un maestru apreciat in atitea locuri din tara si din lume.Dar in toti acesti ani in care acel Sirbu si-a facut de cap pe spinarea filarmonicii de ce nu ai propus sa fie sanctionat? ha?ia baga-ti nasul in fund si tine-ti gura si fi multumit ca ai prins un post de consilier pe care nul meriti prin nimic.Gurrrrra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *