Discuţii aprinse pe bugetul municipiului. Consilier: Vă jucaţi cu cifrele ca şi cu bostăneii, domnule primar

sedinta cl consiliu localCritici aprinse in sedinta de Consliu Local de luni privind constructia bugetului. Consilierii locali ai PDL, dar si ai PER au acuzat faptul ca au fost prinse cheltuieli in bugetul din 2014 fara fundament. Florin Ghiorghita, dar si Catalin Alexa au mentionat faptul ca Executivul a prins nu mai putin de 83 mii lei pentru actualizarea site-ului propriu al Primariei.

Sunt bani aruncati din avion. Sunt bani aruncati aiurea si fara fundament la multe capitole„, a spus Alexa.

Critici au fost aduse si de consilierul Gheorghe Iavorenciuc, care a spus ca bugetul pe 2014 este insuficient pentru acoperirea salariilor pana la sfarsitul anului si ca banii care au fost alocati pe sectiunea de dezvoltare sunt mult prea putini. El a spus ca se aloca bani multi pentru diverse actiuni, gen manifestari, dar si pentru achizitia unor casute, pentru care s-au prins in buget sume impresionate.

like facebook

 

Ne-ati aburit. Va jucati cu cifrele ca si cu bostaneii, domnule primar. Chiar nu inteleg care este problema. Luam 300.000 lei de la casute si le bagam la fotbal. Ce casute faceti cu 3 miliarde. Am o casuta tot cu 3 miliarde lei, dar e din piatra. Sa se treaca azi ca niciun fel de petrecere sa nu fie platita din banii bugetului local, ci sa fie sponsorizata. Atatea strategii ati pus, consultantii, un nou plan de strategie a orasului, dar el a mai fost inclus. Nu va bateti joc de ultimul leut prins in buget„, a spus Iavorenciuc.

La randul sau, consilierul local Florin Ghiorghita a spus ca nu sunt suficienti bani pana la sfarsitul anului pentru plata insotitorilor persoanelor cu handicap. El a acuzat faptul ca suma alocata de municipalitate pentru sustinerea echipei FC Botosani este mult prea mica.

 

One thought on “Discuţii aprinse pe bugetul municipiului. Consilier: Vă jucaţi cu cifrele ca şi cu bostăneii, domnule primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *