Consilierii locali, nemulţumiţi că Executivul a alocat 70.000 lei pentru plata comisiilor de examen de la instituţiile de cultură

Florin Ghiorghita CLConsilierul local Florin Ghiorghita acuza faptul ca Executivul Primariei Botosani a prins in buget o suma colosala pentru plata membrilor comisiilor de concurs pentru evaluarea managerilor institutiilor de cultura. Acesta a spus ca ar fi trebuit ca din comisiile de evaluare sa faca parte consilieri locali, astfel incat sa nu mai fie cheltuiti banii publici.

Suma prinsa in buget pentru comisiile de evaluare a managerilor , de 70.000 lei, este o suma imensa daca vrem sa scapam de un  director. Se putea face acest lucru cu membri din Consiliu Local, ca sa nu necesite plata acestor sume„, a mentionat Ghiorghita.

like facebook

 

Din comisia de evaluare, cat si din comisia de evaluare fac parte zece membri, la concursul de la Filarmonica si mai putini la concursul de la cele doua teatre din municipiu.

Din acesti bani au fost prinsi, de asemenea, organizarea manifestarilor de Ziua Eminescu.

 Si consilierul local Gheorghe Iavorenciuc si-a aratat nemultumirea fata de suma impresionanta alocata pentru comisiile de examen de la institutiile de cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *