Federovici cere şefului ANRSC ca populaţia care are centrale pe gaz să nu plătească la Modern Calor

Doina FederoviciSenatorul social democrat Doina Federovici solicită preşedintelui Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice modificarea dispoziţiilor legale privind facturarea energiei termice aferente spaţiilor comune şi individuale.

Ea a făcut o interpelare lui Doru Ciocan, prin care aratănecesitatea modificării actului normagtiv, astfel încât cei care nu utilizează sistemul centralizat de termoficare să nu fie puşi la plata unor sume către Modern Calor.

like facebookAduc in atentia dumneavoastra situatia facturarii energiei termice pentru instalatiile de termoficare aflate in proprietate comuna (subsol) si in proprietate individuala (tevi ce tranziteaza apartamente) consumatorilor deconectati de la sistemul centralizat de incalzire din Botosani”, se arată în interpelare.

Potrivit acesteia, în 2013, numarul apartamentelor deconectate de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice si pentru care s-au emis facturi a fost de 6307, valoarea acestor facturi fiind de 458.743 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *