Sondaj! Şoferii care rămân înzăpeziţi din vina lor ar trebui sancţionaţi

sondaj soferi inzapezitiŞoferii care rămân înzăpeziţi din vina lor ar trebui sancţionaţi, consideră participanţii la un sondaj realizat, în perioada 27 ianuarie- 3 februarie, de Botosani News. La întrebarea „Credeţi că s-ar impune sancţiuni pentru şoferii care se aventurează pe drumurile înzăpezite?” au răspuns 179 de cititori, iar dintre aceştia 126, adică 70%, cred că sancţiunile reprezintă o măsură pentru disciplinarea şoferilor. De asemenea, 48 dintre rerspondenţi, adică 27%, nu sunt de acord cu sancţiuni, în timp ce 3% dintre respondenţi au spus că nu ştiu sau că nu îi interesează.

like facebookPentru săptămâna 3- 9 februarie, vă propunem să răspundeţi la întrebarea „Credeţi că autorităţile şi-au făcut treaba în ceea ce priveşte deszăpezirile?”

3 thoughts on “Sondaj! Şoferii care rămân înzăpeziţi din vina lor ar trebui sancţionaţi

  1. NU SANCTIONAM FIRMELE PRIVATE CARE NU FAC TREABA SANCTIONAM TOT PE CETATEAN CARE ARE O PROBLEMA URGENT DE REZOLVAT ???? , TOT CEI CE PLATESC MILIOANELE DE EURO FIRMELOR PRIVATE SA FIE SANCTIONATE ! ?? SUNTETI BOLNAVI CUM PUTETI EMITE ASEMENEA ABERATII ???

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cat de cretin trebuie sa fii ca sa pui o asemenea intrebare ?!Sunteti jalnici….ce vina are sotul meu ca isi pierde locul de munca daca nu se porneste la drum?De ce nu intrebati daca ar trebui sa le luam banii inapoi firmelor care au incheiat contracte de milioane pentru dezapezire si nu isi fac datoria?Daca acum cand nu e zapada cat casa si nici viscolul din lume nu sunt in stare sa curete drumul,ce sa mai spunem de conditii meteo mult mai grele?Anul trecut a visolit 3zile si dupa aia era soare si frumos….totusi dn29 a fost inchis 1 saptamana.In fiecare iarna suntem luati prin surprindere, in fiecare iarna avem utilije stricate care zac pe marginea drumului….patetic.Daca as fi mama iar copilul meu ar fi bolnav si nu as reusi sa ajung la medic decat cu senilate sau elicoptere,primul lucru pe care l-as face ar fi sa-i impusc pe cei care nu-si fac datoria.Clar este de neconceput ce se intampla.Rusine!

  3. da ar trebuie chemati mascati la fata locului sa le dea o batatie sora cu moartea si dupa dusi la sediul poliie unde sa li se serveasca felu doi de bataie si dupa amendati si suspendat permisul de conducere pana trece iarna sa fie siguri ca nu se incapataneza sa porneasca iar la drum.si pe cei care trebuie sa dezapezesca sa le dea mai multi bani pt km de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *