FOTO & VIDEO Imagini de groază! Vezi cum arată drumurile din Nordul judeţului!

drum darabani 8Imagini incredibile surprinse, duminică,  în Nordul judeţului. La Darabani, spre Bajura, viscolul a troienit zăpada atât de puternic încât, în zona Darabaniului, s-au format munţi de omăt.

like facebookEforturile drumarilor au fost aproape imposibile în condiţiile în care dintr-o parte deszăpezeau, iar din urmă, rafalele de vânt aşezau zăpada la loc în doar câteva minute.

VEZI VIDEO1!

Un film realizat de un amator arată munca zadarnică a lucrătorilor de la drumuri. Filmarea este făcută la intersecţia drumului Dorohoi- Darabani cu drumul care duce spre Bajura.

VEZI VIDEO2!

Cod galben a adus, însă, numai necazuri în judeţ. Mai multe drumuri naţionale, dar şi judeţene şi comunale au fost închise de autorităţi din cauza blocajelor de zăpadă.

VEZI VIDEO3!

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, sunt închise circulaţiei trei drumuri naţionale, 16 drumuri judeţene şi 11 drumuri comunale, astfel:

Drumuri Naţionale:

– DN 29 Botoşani – Săveni – Manoleasa;

– DN 29 A Dorohoi – Darabani – Rădăuţi Prut;

-DN 245 Rădăuţi Prut-Manoleasa.

VEZI VIDEO4!

drum darabani7Drumuri Judeţene

1. DJ 293 DUMENI – PUŢURENI

2. DJ 294A AVRAMENI – DN 24 C

3. DJ 294C MANOLEASA – HANESTI

4. DJ 294B BRATENI – STEFANESTI

5. DJ 294 DN 29 – DN 24 C

6. DJ 291D CRISTINESTI – BAJURA

7. DJ 293A PALTINIS – COTUSCA

8. DJ 282H RAUSENI – DN 24 C

9. DJ 282 REDIU – LIM. JUD. IASI / Draguseni – RADAUTI PRUT

10. DJ 292A CORLATENI – DIMACHENI

11. DJ 291C POMÎRLA – RACOVĂŢ – DJ 298

12. DJ 291B DERSCA – MIHAILENI

13. DJ 298 A DARABANI-MILEANCA

14. DJ 208H DRACŞANI-COPĂLĂU

15. DJ 282 B PRAJENI-LIM. JUD. IAŞI

16. DJ 291 K LOZNA – TALPA

drum darabani9

Drumuri comunale:

1.      DC 49A     BĂLUŞENI-E 58

2.      DC 52        ZAICENI – BUZENI

3.      DC 15        IBANEASA – DJ 292

4.      DC 71 C VORNICENI – DEALU CRUCII

5.      DC 49        BALUŞENI-BĂLUŞENII NOI

6.      DC             DUMENI-ARBOREA

7.      DC             DUMENI-STANCA

8.      DC             BROSCAUTI-SLOBOZIA

9.      DC 77A     HILISEU-HORIA – DERSCA

10.  DC 77B     CORJAUTI-POMÎRLA

11.  DC 65E     NICŞENI-DACIA

 

 

 

7 thoughts on “FOTO & VIDEO Imagini de groază! Vezi cum arată drumurile din Nordul judeţului!

  1. multumim d-luiTURCANU ptr ca ni la dat castigator la deszapezit pe SOPTICA DEPUTATU de parca ar avea vreun utilaj de deszapezire

  2. La fel de blocate sunt si o gramada de drumuri judetene,la Directia de Drumuri si Poduri iar a preluat conducerea Catalin Rotundu la fel ca anul trecut cand a tinut utilajele directiei vreo doua zile pe drumurile satesti din Dangeni in timp ce drumurile judetene erau blocate si localitati intregi erau izolate!Multumim din nou „conducerii” DJDP pentru lipsa de interes pentru anumite comune si sper sa realizeze si ei ca exista OAMENI si in alte comune, care stau izolati de ieri chiar daca nu fac parte din Dangeni!!!

  3. noi nu putem iesi din mileanca nici spre darabani nici spre dorohoi dar la fel era vremea si anu trecut in ziua alegerilor si sa desfundat.Daca ASA E SI A LUAT Soptica DESZAPEZIREA LA JUDETENELE CU FIRMA ANA O SA RASPUNDA SI EL SI TURCANU

  4. CINE SUNT FIRMELE CARE AU CASTIGAT LICITATIILE DE DESZAPEZIRE A DRUMURILOR IN JUDETUL BOTOSANI?? STIE CINEVA ?? UNDE PUTEM VEDEA???

  5. Salutare , sunt din paltinis . Suntem Blocatii in comuna de joii seara in comuna drumurile si asfaltu e curat , vad ca domnul primar se ocupa , dar nu avem iesire spre Darabani , Cuza-Voda , Radauti prut . Cine se ocupa in afara satului . Primaru vad ca face cat poate si el . Dar si pe el trebuie sa il ajute cineva . Conducerea nu se ocupa . Cheoru de Base vad ca a spus ceva bun ca noii nu avem utilaje si sa plateasca Armata, Si jandameria de cat , Pe nenorocitii astea de patronii de la firmele de dezepezire .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *