Şeful CJ ameninţă cu sancţiuni firmele care fac deszăpezirea

autofrezaPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a amninţat că va impune sancţiuni celor patru firme care au câştigat licitaţia pentru efectuarea deszăpezirii, după ce mai multe utilaje ale acestora s-au defectat în ultimele 24 de ore.

Ameninţările ţui Ţurcanu vin ca urmare a faptului că duminică dimineaţă nu mai puţin de patru autofreze erau defecte, la fel ca şi cinci autocamioane cu lamă şi răspânditor.

like facebook„În loc să funcţionăm cu opt autofreze, am funcţionat cu patru, cu cinci. Luni vom chema la discuţii şi vom aplica cele mai mari penalităţi, iar dacă nu îşi rezolvă situaţia putem anula toate contractele. trebuiau să aibă maşini, piese de schimb, să nu dureze două zile să-şi repare maşinile”, a afirmat Ţurcanu.

La baza Săveni, erau defecte, duminică, două camioane şi o autofreză de la Transporturi Auto, iar la Darabani erau stricate o autofreză şi un plug ale firmei Ana Arhitectură & Construcţi.

În baza Dorohoi era defectă autofreza firmei Tehnic Asist, iar la Suliţa erau defecte un camion şi o freză ale Cornell’s Floor.

2 thoughts on “Şeful CJ ameninţă cu sancţiuni firmele care fac deszăpezirea

  1. OARE NU TU AI FACUT CA ANA ARHITEHTURA A LUI SOPTICA DEPUTAT PNL SI TEHNIC A LU VERGINEL SA CASTIGE /?OARE TURCANE O SAI PENALIZEZI DOAR NU ESTI FRAIER SA FI CREZUT CA SOPTELU ARE AUTOFREZA

  2. stau langa spital unde masinile cu nr de TOP ale dep SOPTICA sant stationate sa baietii joaca table ne mai si consuma curentul degeaba la oras banditilor de uselisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *