Postul de membru neexecutiv în CA de la Nova Apaserv, scos la concurs

Nova ApaservSocietatea Nova Apaserv organizează o selecţie pentru postul de membru neexecutiv sl Consiliului de Administraţie al societăţii.

Se cer studii superioare cu diplomă de licenţă, experienţă in managementul unor întreprinderi publice profitabile sau a unor societăți comerciale profitabile din domeniul de activitate al societății comerciale, în cel puțin un exercițiu financiar încheiat cu profit şi să nu exercite concomitent mai mult de cinci mandate de administrare ale unor regii autonome sau societăți comerciale.

like facebook

 Înscrierile se fac la sediul Nova Apaserv astfel: depunerea dosarelor, pe 13 februarie, anunţarea rezultatelor selecţiei dosarelor -13 februarie, ora 16,00, susţinerea ofertei tehnice şi a interviului-17 februarie. În aceeaşi zi va fi anunţat şi rezultatul.

Nota minimă de promovare pentru fiecare etapă este minim 7.

 

3 thoughts on “Postul de membru neexecutiv în CA de la Nova Apaserv, scos la concurs

  1. ESTE PRIMA DATA CAND AUD CASE SCOATE LA CONCURS UN POST DE MEMBRU IN C.A. DE NEEXECUTIV, DAR CEI CU RASPUNDERE CUM AU OCUPAT FUNCTIILE DIN C.A. INDIFERENT DE INSTITUTIE DE PUBLICA.

    1. Conditiile cred ca sunt cu dedicatie. A se vedea cum se fac angajarile la aceste societati comerciale de interes public. Politic si niste incompetenti.
      Ultimile angazari la Locativa Achitei, Burlacu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *