O femeie a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

incendiu zapada iarnaO bătrână de 91 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa. S-a întâmplat în satul Costeşti din comuna Răchiţi, acolo unde maşinile pompierilor nu au putut ajunge din cauza drumului înzăpezit. Femeia locuia pe o uliţă inaccesibilă, iar pompierii, ajutaţi de localnici, au fost nevoiţi să stingă incendiul cu apa adusă cu găleţile şi butoaiele dintr-un iaz din apropiere, dar şi cu zăpadă.

like facebookÎntrucât existau informaţii că proprietara casei, în vârstă de 91 de ani, nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată în interiorul încăperii„, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

incendiu pompieri iarna botosaniTot sâmbătă, o bătrână de 83 de ani din municipiul Botoşani a rămas fără casă, tot într-un incendiu. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital şi internată, pentru că întraga locuinţă a sa a fost distrusă de foc.

.

O femeie a rămas în plină iarnă pe drumuri după ce locuinţa i-a fost mistuită de flăcări

.

Incendii au fost la Dobârceni, Copălău şi Tudora.

3 thoughts on “O femeie a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

  1. Daca autoritatile locale, primarui, viceprimarul isi faceau datoria si treceau cu lama pe fiecare ulita a satului, nu casa, dar poate femeia era salvata. Va rog sa verificati cati bani declara primarul ca s-au cheltuit pentru dezapezire si va cruciti. Apoi asteapta si bani de la bugetul statului, ba cere si motorina, si, parintii ne mor in case. De ce primarul , primaria, de la Rachiti nu are buldo sa curete toate drumurile satelor? In doi ani a reusit sa-si cumpere 2 apartamente in oras. Oare asa de mare e salariul de primar? Cu dansurile de la Costesti, care le-ati finantat, nu infloreste comuna. Tot ciobanul de la Dacia ramaneti, domnule primar. Acum isi dau oamenii seama cat de mult au gresit cand v-au votat. RUSINE ADMINISTATIEI LOCALE! Ce fac consilierii? de ce nu propun un burdo? Nu lasati sa tot inchirieze cu 120 ora, ca va toaca toti banii de la taxe si impozite si jumatate intra in buzunarele primarului.

  2. Dumnezeu sa o ierte! La cate a patimit nici nu stim cum a ajuns la varsta asta. Nu e usor sa ingropi 3 copii si sotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *