Drumul Dorohoi- Darabani- Rădăuţi Prut, închis. Şi 5 drumuri judeţene sunt în aceeaşi situaţie

drumuri-inchiseUrmare a viscolului puternic, inca un tronson de drum a fost inchis sambata dupa amiaza. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, au fost închise următoarele tronsoane de drumuri:-   DN 29 A Dorohoi – Darabani – Rădăuţi Prut;-   DJ 294 A Panaitoaia – DN 24 C-    DJ 293 Dumeni – Havârna şi Mileanca – Puţureni;-   DJ 291 D Oroftiana – Baranca;-    DJ 282 Dângeni – Hăneşti;-  DJ 291 C Fundu Herţii – DJ 298.

like facebookPe celelalte drumuri judeţene şi naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Se acţionează în permanenţă pentru deblocarea tronsoanelor închise şi pentru menţinerea în circulaţie a celorlalte. Potrivit atenţionării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, astăzi, între orele 13.15 – 16.00, judeţul Botoşani se află sub incidenţa „Codului Galben” de viscol. Vântul are intensificări de 50 -60 km/h, favorizând formarea de suluri de zăpadă partea carosabilă.

Aceeaşi sursă a transmis şi faptul că astăzi, Indicele de Răcire (IR) va atinge şi depăşi pragul critic în judeţul Botoşani.Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, recomandăm populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 508.012 sau 0231/ 510.792 – pentru drumuri judeţene şi 0231/ 508.012 şi 0231/516.524 – pentru drumuri naţionale.

2 thoughts on “Drumul Dorohoi- Darabani- Rădăuţi Prut, închis. Şi 5 drumuri judeţene sunt în aceeaşi situaţie

  1. is curios daca guvernul le plateste despagubiri la firmele de transport pt ca nu au putut sa isi faca treaba.aceste firme pierd sume importante de bani in timp ce politicenii isi impart castigul provenit din firmele lor de deszapezire.e timpul sa ne cerem drepturile la viata pt ca avem numai una si nu trebuie sa lucram pt ei.nu sunt legi si pt ei sa numai platim taxe la stat.simplu.e timpul sa iesim in strada si sa ne cerem drepturile si sa numai acceptam sa fim sclavi.e timpul sa ridicam capul din pamant si sa facem o noua revolutie daca nu pt noi atunci macar pt copii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *