Directorul DSPSA: Primăria a achiziţionat freze la preţ dublu

frezeDirectorul Direcţiei de Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, acuză Executivul Primăriei că a achiziţionat freze pentru deszăpezire la un preţ dublu decât cel de pe piaţă. Acesta a spus că o freză a fost achiziţionată de municipalitate la un preţ de 6187 lei, iar pe un site din Polonia, o freză de acelaşi tip poate fi cumpărată cu 2869 lei.

like facebook

 Este acelaşi tip de freză, preţ la curs BNR. Să explice domnul Cosmin Andrei această diferenţă„, a spus Ţurcanu. Şi calitatea acestora este îndoielnică. Una dintre cele cinci freze a cedat la prima zăpadă.

Primăria a achiziţionat 25 de freze pentru deszăpezire, cinci dintre acestea fiind repartizate la DSPSA, iar restul la Urban Serv.

 

3 thoughts on “Directorul DSPSA: Primăria a achiziţionat freze la preţ dublu

  1. Nu am vazut vreo freza in nici un cartier prin care am trecut. Pe strazile laturalnice este jale. Asta este dezapezire? „Gospodarii” de cartier nu au nici o treaba, nu ei trebuiau instruiti sa le foloseasca? S-au luat numai pentru a se putea trece carburant pe ele? Suntei in stare de orice , numai de lucruri bune , nu.

  2. Banul public asteapta sa se sesizeze cine trebuie ! felicitari celor ce prezinta situatiile de jaf din banul public! AUDE INSTITUTIILE ABILITATE? SAU DAI DRACULUI EI POT SA VORBESTE NOI NE FACEM SMENURILE NU NE CERCETEAZA PE NOI CA NOI IAM NUMIT IN FUNCTII PE SEFII CELOR CARE TREBUIE SA NE CERCETEZE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *