EXCLUSIV! Directorul denunţător a ajuns la urgenţe. Vezi ce a păţit!

eugen turcanu la upu botosaniDirectorul Direcţiei Servicii Publicie Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, a ajuns la urgenţe, vineri dimineaţă, în momentul în care trebuia să facă un denunţ cu privire la nişte achiziţii publice trucate făcute de conducerea Primăriei.

Eugen Ţurcanu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu simtome de viroze respiratorii şi febră, acesta fiind consultat de cadrele medicale ce i-au administrat mai multe medicamente specifice. Ulterior a fost trimis la medicul de familie pentru concediu medical.

” Nu mă simţeam bine şi am ajuns aici. Mi-au administrat calmante şi m-au trimis la medicul de familie. Nu renunţa la demersul meu şi în această după-amiază(vineri), în funcţie de cum mă voi simţi voi face acele dezvăluiri”, a declarat Eugen Ţurcanu.

like facebookAcesta a avut în ultimile zile mai multe contre cu executivul primăriei, totul pornind de la proiectul nocturnei stadionului municipal. Primarul Ovidiu Portariuc, i-a solicitat public demisia, iar în replică director DSPSA a solicitat public demisia viceprimarului Cosmin Andrei.

8 thoughts on “EXCLUSIV! Directorul denunţător a ajuns la urgenţe. Vezi ce a păţit!

  1. Astea sunt blestemele celor din subordinea ta…Dumnezeu iti da si dupa suflet…urmatoarea institutie unde o sa ajungi stii unde nu? DNA

  2. Nea Turcanule, fa-te bine, apoi sa dai de pamant cu astia care sunt mai preocupati de nocturna decat de deszapezire, locuri de munca si locuinte. Niste cioflingari.

  3. Si care e doctorul care l-a consultat?Cumva doctorita Babei?Conform protocoalelor in vigoare,medicul care consulta e si cel care elibereaza concediul medical….Eliberarea unui concediu medical face parte tot din actul medical.Sa intelegem ca nu si-au facut cum trebuie treaba medicii din urgente?

  4. Oare Turcanu asta mai linge mult blidele pe la primarie. E acelasi Turcanu care mai ieri ii lingea pe maini pe Tibuleac si Flutur. Nu este altul mai capabil? Taicsu la Podeni face evaziune de 10 ani. Vinde lemne fara acte. Ba mai mult, are masina, circula, nu are permis, dar o trage si zdavan la masea. Nu sunt organe abilitate sa puna capat faradelelilor comise de acesti cetateni. Politistiilor le convine. Cand il prinde iau cate 3-400 de lei de la el. Dar spaima celor de pe drumuri cand merge ca sarpele choir de bautura, cine o plateste. NU SE GASESTE NICIUN SEF SA SPUNA STOP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *