Liviu Rădăşanu despre certificatele verzi: Statul le cumpăra pentru E.On pe banii populaţiei şi agenţilor economici

sindicate patronateReprezentantii patronatelor din Botosani au acuzat ca vestitele certificate verzi sunt incluse, in continuare, in facturile de electricitate, desi a existat o promisiune din partea oficialilor Guvernului ca acestea vor fi scoase. Problema a fost semnalata, vineri, in cadrul unei intalniri dintre reprezentantii sindicatelor si patronatelor cu prefectul judetului, Costica Macaleti.

like facebook

 Este o mare dezamagire pentru intreg mediul de afaceri promisiunea unui ministru legat de acele vestite certificate verzi. Agentii economici si populatia le platesc in continuare, desi o perioada au fost suspendate, dar in prima factura de dupa reluarea suspendarii au fost bagate pe langa perioada din urma si se platesc in continuare. Nu mi se pare normal sa achizitionezi niste certificate verzi platindu-le si sa nu devin proprietarul lor. Asta este o inselaciune la vanzare din partea statului. Statul le cumpara pentru EON pe banii populatiei si agentilor economici„, a declarat Liviu Radasanu, presedintele Patronatului Roman, filiala Botosani.

El a cerut reprezentantului Guvernului in teritoriu sa ridice aceasta problema la intalnirea pe care o va avea, saptamana viitoare, cu reprezentantii Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *