Florin Ţurcanu despre conflictul PSD-PDL : Vom sta departe de aceste scandaluri care nu ne aparţin nouă

florin turcanu gros planLiberalii nu vor sa se amestece in scandalul dintre PSD-PDL privind demiterea lui Eugen Turcanu de la sefia Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement prin reorganizarea institutiei. Declaratia a fost facuta, joi seara, de presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, in cadrul unei emisiuni la TeleM. Acesta a spus ca nu este corect si moral ca legea sa fie citita dupa carnetul de partid. Turcanu l-a acuzat indirect pe Ovidiu Portariuc ca isi foloseste puterea ca sa il indeparteze de pe functie pe democrat-liberalul Eugen Turcanu.

like facebook

 Mi se pare anapoda sa iti folosesti puterea. Am si eu directori in subordine de toate culorile politice si nu mi-am folosit puterea ca sa ma razbun pe o persoana ca nu are carnet de partid. La mine, directorul Directiei juridice este sotia consilierului judetean de la PSD. Am director adjunct la Apa, la Parcuri din PSD, la Protectia Copilului din PSD. Noi, liberalii, nu avem nici macar om de serviciu in nicio institutie in subordinea Primariei. E greu sa intru in niste scandaluri care nu ne apartin noua, liberalilor. Noi vom sta departe de aceste scandaluri si va asigur ca consilierii liberali nu vor participa la niste lucruri care nu sunt corecte si nu fac onoare unui om care reprezinta un numar de cetateni la nivelul judetului, la nivelul municipiului„, a spus Turcanu.

Joi, presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi,  a anunţat, insa, că va propune PNL, în baza protocolului USL, susţinere pentru înlăturarea lui Flutur de la conducerea societăţii comerciale Locativa, dar şi a lui Eugen Ţurcanu de la conducerea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Florin Ţurcanu despre conflictul PSD-PDL : Vom sta departe de aceste scandaluri care nu ne aparţin nouă

  1. Femei de serviciu poate !! Dar DIRECTOR, DA !! Vezi S.P.L.A.S Botoșani.
    Asa ca ciocul mic si nu te mai baga in seama !!

    1. Femei de serviciu poate !! Dar DIRECTOR, DA !! Vezi S.P.L.A.S Botoșani.
      Asa ca ciocul mic si nu te mai baga in seama !!

  2. Daca au fost numiti politic , normal ar fi fost sa plece odata cu PDL-ul .Intreb :pe timpul guvernarii PDL , cati PSD-isti si PNL-isti au fost in functii de conducere in judetul Botosani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *