Trei societăţi solicită insolvenţa firmei ce a dezvolat Uvertura Mall

uvertura mall botosaniTrei societăţi au depus în această lună la Tribunalul Iaşi solicitări pentru declararea insolvenţei Moldova Universal, firma ce a dezvoltat mall-ul din Botoşani.

Este vorba de Vlad Construct SRL, Placari Faine SRL şi Sudometal SRL, fiind vorba de firme care au lucrat la amenajarea complexului comercial.

Emilian Bogdan, administratorul Sudometal SRL a afirmat că are de încasat 300.000 de lei pentru realizarea balustradelor din mall, precum şi garanţia de 10% reţinută pentru bună execuţie .

“Am încercat să ne obţinem banii pe cale amiabilă, dar domnul Prisecariu nu mai răspunde la telefon, iar ceilalţi din firmă ne spun că nu ne pot ajuta”,a afirmat Emilian Bogdan, pentru Ziardebuzunar.ro

like facebookDănuţ Pricesariu, patronul Moldova Universal a menţionat pentru presa din judeţul vecin că astfel de firme au probleme financiare şi forţează mâna prin acţiunile introduse în instanţă.

 „Când ajung în instanţă însă văd că nu au dreptare, pentru că factura de penalităţi este mai mare decât cea pentru datorii. Probabil şi acum ştiu că nu au dreptate”, a afirmat Prisecariu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *