Dolineaschi anunţă public că va cere demiterea lui Cătălin Flutur de la Locativa

dolineaschi alegeri tsdLiderul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a declanşat, public, un război direct liderului PDL, Cătălin Flutur. Dolineaschi a anunţat, joi, că va propune PNL, în baza protocolului USL, susţinere pentru înlăturarea lui Flutur de la conducerea societăţii comerciale Locativa, dar şi a lui Eugen Ţurcanu de la conducerea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

În zilele următoare îi voi solicita domnului Florin Țurcanu o întâlnire pentru a pregăti votul din Consiliul Local. Mizez pe votul consilierilor locali de la PNL în conformitate cu prevederile  protocolului de colaborare pe care se bazează funcționare USL”, a declarat Andrei Dolineaschi.

like facebookAndrei Dolineaschi a declarat că Organizația PSD Botoșani îl susține pe primarul Ovidiu Portariuc în toate demersurile pe care le realizează la nivelul administrației locale și îi recomandă acestuia să nu se lase intimidat de jocurile celor din PDL și să continue auditul tuturor instituțiilor aflate în subordinea primăriei.

Demersul primarului municipiului Botoșani este unul corect, în spiritul angajamentelor de campanie care au adus USL la guvernare și au trimis PDL în opoziție. Cei doi lideri ai PDL, Cătălin Flutur și Eugen Țurcanu prin atacurile pe care le-au lansat la adresa primăriei și a conducerii acestei instituții subminează actul administrativ în Botoșani. Din acest motiv consilierii locali ai PSD vor susține propunerea lui Ovidiu Portariuc și vor vota pentru demiterea celor doi”, a completat președintele PSD Botoșani.

Liderul PSD Botoșani consideră că primarul Ovidiu Portariuc nu poate să colaboreze cu directori care atacă instituția primăriei și subminează activitatea administrației locale prin promovarea intereselor politice ale PDL.

Andrei Dolineaschi a mai adăugat că își exprimă speranța ca partenerii de coaliție să susțină demersul primarului municipiului Botoșani de a curăța administrația de interese de partid și să susină demersurile consilierilor PSD în acord cu protocolul de colaborare al USL.

Cei de la PNL trebuie să își reamintească că botoșănenii i-au votat tocmai pentru a scăpa de PDL, de șefi și directori iresponsabili și neserioși, dar numiți pe linie de partid. Nu putem abandona cauza USL la mijloc de mandat, și sunt sigur că liderii PNL vor fi de acord cu această linie în administrație”, a încheiat Dolineaschi

 

 

 

2 thoughts on “Dolineaschi anunţă public că va cere demiterea lui Cătălin Flutur de la Locativa

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Dar directorii pusi de USL sunt mai breji ? Niste nepregatiti, gata de combinatii, fara habar de administratie multi dintre ei. Faptul ca v-a votat populatia este rezultatul antenelor lui Voiculescu, care a spalat ani la rand creierele romanilor si, din punctul meu de vedere, sunt cel mai mare rau facut Romaniei dupa ’90.

  2. Dle Dolineaschi cu siguranta acest lucru este de INTERES NATIONAL.
    Dupa cum stiti doar cei din PDL numesc directorii pe linie politica, PSD si PNL pentru ocuparea acestor posturi (daca va fi votata propunrea) vor organiza concursuri si vor aduce oameni bine pregatiti si a-politici.(de obicei soti/sotii ale celor din partide..dar respeta al doilea criteriu). sunteti o persoana capibila, inteligenta(poate singura din organizatia pe care il reprezntati) ..ne e sila de aceste explicatii

    „”Cei de la PNL trebuie să își reamintească că botoșănenii i-au votat tocmai pentru a scăpa de PDL, de șefi și directori iresponsabili și neserioși, dar numiți pe linie de partid. Nu putem abandona cauza USL la mijloc de mandat, și sunt sigur că liderii PNL vor fi de acord cu această linie în administrație”

    in plus sa nu uitama ca macarteoretic Romania e o tara democratica…si daca dl Portariuc „nu poate să colaboreze cu directori care atacă instituția primăriei și subminează activitatea administrației locale” atunci poate nu e tocmai omul potrivit pentru aceasta functie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *