Portariuc propune reducerea chiriilor din Piaţa Mare. Vezi cu cât!

Piata Mare
Piata Mare

Primarul Ovidiu Portariuc vrea să scadă chiriile din Piaţa mare a municipiului Botoşani. Acesta a anunţat joi că va promova un proiect de hotărâre privind diminuarea cu 20% a chiriilor, în urma unor discuţii avute cu comercianţii din piaţă. Primarul susţine că cererile comercianţilor din piaţă sunt fundamentate, iar chiriile exagerate.

like facebook

 Sper să găsim o soluţie, pentru că chiriile sunt, într-adevăr, foarte mari. Venind din mediul privat, ştiu foarte bine cât este de greu să rezişti pe piaţă, cât de greu este să dai salariile dacă ai angajaţi, să plăteşte taxele şi impozitele şi să rezişti într-o economie atât de dură cum este cea din ziua de azi. Voi face propunerea de reducere a chiriilor, cu condiţia ca reducerile de cheltuieli să se regăsească şi în reducerea preţurilor„, a spus Portariuc.

Proiectul de hotărâre privind modificarea chiriei va fi promovat în şedinţa de Consiliu Local din luna februarie. El crede că prin această reducere şi preţul produselor să scadă cu aproape 10%.

Dacă se va vedea nivelul preţurilor, pentru că noi monitorizăm nivelul preţului în piaţă vizavi de alte preţuri din alte oraşe, atunci le vom acorda şi alte facilităţi„, a adăugat primarul.

One thought on “Portariuc propune reducerea chiriilor din Piaţa Mare. Vezi cu cât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *