Cosmin Andrei: Nu voi demisiona. Iau în calcul varianta unei plângeri pentru şantaj

cosmin andreiViceprimarul Cosmin Andrei exclude varianta unei demisii, la presiunea directorului Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu. El susţine că nu are un motiv întemeiat pentru e demisiona, însă, în acelaşi timp, îl roagă pe Ţurcanu să depună la Poliţie sau Parchet toate documentele care ar putea demasca anumite licitaţii trucate în Primărie.

like facebook „Le consider cel puţin nepotrivite declaraţiile dumnealui şi, mai mult de atât, nu am motive pentru prezentarea unei eventuale demisii. Chiar îi solicit să prezinte public sau să ducă la orice organe doreşte dumnealui probele pe care spune că le are„, a afirmat Andrei.

Viceprimarul spune că ia în calcul depunerea unei plângeri pentru şantaj prin intermediul presei şi ameninţări la adresa sa.

3 thoughts on “Cosmin Andrei: Nu voi demisiona. Iau în calcul varianta unei plângeri pentru şantaj

  1. domnule viceprimar, chiar va rugam sa faceti plangere penala…. dar sa fie si cu rezultat, ptr ca asa ar fi un exemplu clar pentru cei care scot vorbe din burta si incearca sa denigreze imaginea unei persoane integre!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Inca mai are tupeu nesimtitu ala de Turcanu sa deschida gurita aia mare de PD-L ist imputit si sa vorbeasca de caini, a uitat asa de repede de masacrul pe care l-a facut in plin mandat (de caini vagabonzi vorbesc), cred ca e ofticat si el dar si restul ca nah nu mai au ciolan de ros nu inteleg ce mai cauta acolo unde este , de ce nu a cazut odata cu restul PD-L istilor???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *