Portariuc despre amenintarile directorului DSPSA: Sunt ale unui om speriat. Cred in integritatea viceprimarului Andrei

ovidiu portariuc ianPrimarul municipiului Botosani sare in apararea viceprimarului Cosmin Andrei si spune ca amenintarile facute de directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement sunt ale unui om speriat. Ovidiu Portariuc spune ca nu exista documente compromitatoare nici la adresa sa, dar nici a viceprimarului Cosmin Andrei.

Sunt reactiile unui om speriat, sunt reactii de panica, banuiesc ca isi da seama ce a facut si este normal sa aiba asemenea reactii. Incearca sa abata directia de la subiectul principal. Sunt sigur ca nu exista asemenea lucru prin care spune ca poate santaja. Cred in integritatea viceprimarului Cosmin Andrei”, a mentionat Portariuc.

like facebook

 In ceea ce priveste cercetarea disciplinara a lui Eugen Turcanu, edilul municipiului a spus ca directorul DSPSA a incalcat  tot ce insemna legislatie in munca si regulament de ordine interioara.

“L-au chemat sa raspunda in fata comisiei pentru anumite abateri de la regulament pe baza caruia functioneaza acea institutie”, a adaugat Portariuc.

2 thoughts on “Portariuc despre amenintarile directorului DSPSA: Sunt ale unui om speriat. Cred in integritatea viceprimarului Andrei

  1. Domnul viceprimar este integru, daca era asa de sigur pe el nenea eugen turcanu… de ce n-a sarit cu gura din prima….de obicei asa procedeaza cei care se simt amenintati….cocoshel de munte, lasa-ne, valiza si la gara …. ca la noi nu mai pupi functie publica…..cat despre audit,ar fi binevenit si acolo un audit sa se verifice ce si cum s-a facut in ograda domnului eugen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *