Viceprimarul Cosmin Andrei, somat să demisioneze din funcţie. Vezi de cine!

cosmin andrei (2)Viceprimarul Cosmin Andrei a f0st somat să demisioneze din funcţie până vineri dimineaţă, la ora 9,00, în caz contrar vor fi făcute publice dezvăluiri despre anumite contractate încheiate. Somaţia vine din partea directorului Direcţiei de Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Turcanu. Acesta a spus că, dacă Andrei nu va face acest lucru, el va merge la Poliţie şi se va autodenunta.

Ţurcanu va face dezvăluiri cu privire la transportul de câini comunitari către Constanţa, la licitaţia pentru modernizarea Stadionului Municipal şi amenajarea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu.

like facebook„Dacă până mâine dimineaţă domnul Cosmin Andrei nu-şi dă demisia, vin cu trei subiecte în presă şi mă şi autodenunţ la Poliţie în ceea ce priveşte câinii maidanezi din noiembrie 2012, transportul la Constanţa, voi spune tot ce a fost acolo şi care era toată schema, modernizarea stadionului şi cu firmele care au câştigat licitaţia şi cu amenajarea zonei de agrement din parc, cu ce firmă s-a făcut proiectarea”, a afirmat Ţurcanu.

Şeful DSPSA a fost chemat, joi, în faţa unei comisii de disciplină a Primăriei, al cărei preşedinte este Cosmin Andrei.

Declaraţiile lui Ţurcanu vin pe fondul scandalului privind licitaţia pentru proiectarea nocturnei Stadionului Municipal.

6 thoughts on “Viceprimarul Cosmin Andrei, somat să demisioneze din funcţie. Vezi de cine!

  1. Asta e din cauza faptului ca n-ati facut curat in prima luna de mandat si ati ajuns sa lucrati cu „sagetile” lui Flutur!!! Rusine Turcanu pt disperare,rusine Andrei ca l-ati pastrat in echipa!!

  2. Dati-va in gat, sa afle lumea ce ”alesi” sunteti! Sa mai candidati si in viitor ! Cea mai proasta alegere din ultimii 20 ani , USL-ul! Niste oameni de nimic! Parca ati lua cu voi in groapa totul !!!!!!!!!!! Sa va stea in gat !

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    bravo,asta trebuia sa faca de la inceput!Ilinca este cam disperata si deci din comentariu inteleg ca trebuie ascunse si alte magarii prin indepartarea unor oameni corecti ! andrei sa moara ca un caine pe pamantul inghetat si mai ales inzapezit

  4. Aloo DNA …Procuratura … AUTOSESIZAREA va rog … incadrati fapta ca se pare ca avem si amenintare, santaj … luati va rog Turcanu la flocait ca se pare ca aveti un caz gras . SUCCESURI !
    ps
    autodenuntati-l de azi !

  5. daca erati acum 4 ani si facea careva asemenea gest era bagat in puscarie , i se taia salariul ,pensia, erai amenintat ca te da afara din serviciu , trimiteau hsr iti ridicau masina….serviciile te urmareau ,dosar fabricat…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *